HR

Dobro došli

KONOBA

Bepo

Skrolajte prema dolje za više

O nama

U samom centru, na glavnoj ulici predivnog turističkog naselja "Zaton", kod Zadra, nalazi se Restaurant "Konoba Bepo", vlasnika Ivana Vedrića. To je mjesto gdje svi naši dragi gosti mogu uživati u prekrasnom ambijentu i dekoru izvorne dalmatinske konobe, veselom i uslužnom osoblju, gostoprimstvu i velikom broju raznovrsnih i ukusnih jela. Profesionalni i iskusni djelatnici, predvođeni vlasnikom Ivanom iz godine u godinu teže savršenstvu i poboljšanju kvalitete usluge.

Ne zaboravimo napomenuti kako restaurant "Konoba Bepo" prema anketama već tradicionalno biva proglašen za najbolji ugostiteljski objekt u sklopu TN Zaton. Restaurant "Konoba Bepo" je u akciji "Cvit za lipši svit" za 2008. godinu od strane TZ Zadarske županije i Zadarskog lista proglašen kao najbolji restaurant-konoba u Zadarskoj županiji. Za kraj Vam ostaje da nas posjetite i sami se uvjerite u savršen spoj ambijenta i gastronomske ponude.

U samom centru, na glavnoj ulici predivnog turističkog naselja "Zaton", kod Zadra, nalazi se Restaurant "Konoba Bepo", vlasnika Ivana Vedrića. To je mjesto gdje svi naši dragi gosti mogu uživati u prekrasnom ambijentu i dekoru izvorne dalmatinske konobe, veselom i uslužnom osoblju, gostoprimstvu i velikom broju raznovrsnih i ukusnih jela. Profesionalni i iskusni djelatnici, predvođeni vlasnikom Ivanom iz godine u godinu teže savršenstvu i poboljšanju kvalitete usluge.Ne zaboravimo napomenuti kako restaurant "Konoba Bepo" prema anketama već tradicionalno biva proglašen za najbolji ugostiteljski objekt u sklopu TN Zaton. Restaurant "Konoba Bepo" je u akciji "Cvit za lipši svit" za 2008. godinu od strane TZ Zadarske županije i Zadarskog lista proglašen kao najbolji restaurant-konoba u Zadarskoj županiji. Za kraj Vam ostaje da nas posjetite i sami se uvjerite u savršen spoj ambijenta i gastronomske ponude.

Zaton

Zaton je malo dalmatinsko mjesto smješteno između Zadra, Privlake i Nina, u kojem prevladava mediteranska klima sa blagim zimama i dugim toplim ljetima. U blizini se nalazi poznato turističko naselje u kojem se može naći mnoštvo dnevne i noćne zabave.

Zaton je prepun borovine pa obiluje čistim zrakom. Plaža ima plavu zastavu što je nagrada za čistoću i bistrost mora. U naselju ima mnogo bungalova i veliki park za kamp-kućice usred šume. Zaton je mjesto u koje brojni turisti dolaze provesti svoj odmor, te je bogato raznim rekreacijskim sadržajima, kao što su vodeni tobogani i bazeni.

Zaton je malo dalmatinsko mjesto smješteno između Zadra, Privlake i Nina, u kojem prevladava mediteranska klima sa blagim zimama i dugim toplim ljetima. U blizini se nalazi poznato turističko naselje u kojem se može naći mnoštvo dnevne i noćne zabave.Zaton je prepun borovine pa obiluje čistim zrakom. Plaža ima plavu zastavu što je nagrada za čistoću i bistrost mora. U naselju ima mnogo bungalova i veliki park za kamp-kućice usred šume. Zaton je mjesto u koje brojni turisti dolaze provesti svoj odmor, te je bogato raznim rekreacijskim sadržajima, kao što su vodeni tobogani i bazeni.

Menu

Menu

Knjiga utisaka

Hello everybody! Thank you for the great time, delicious diners and the presents you gave me yesterday! My regards to everybody, especially to Coran. A great season for all of you and up to next year!!! Many greetings from Rotterdam, Holland.

Carola Goosens

Hello everybody, I was in Zaton Holiday Village and ate a 3 times there, really nice food, and really nice babysitter!

Anthony Timmers

Hello team of Konoba. We had a wonderfull stay in Zaton. This year we introduced our Son in Law to Croatia. Our Daughter went back again after a view year of staying in the Netherlands. To bad we had to left sooner because of our mother. But the time we had there was very good. We're planning to come back again next year. June probably, to avoid the 'terrible time' of July and August, so there is some time for talking. Have a good last season! Greetings from Veendam, Holland from family Veendijk.

Fam. Veendijk